Nieuws

Vanmiddag in de tv-marathon: Harms Hulptroepen én Met uitsterven bedreigd

Boer Wassink in Met uitsterven bedreigd.
Omdat veel mensen nog steeds thuiszitten door het coronavirus, halen wij de pareltjes uit ons tv-archief. De mooiste programma's worden elke middag op TV Gelderland herhaald. Vandaag schakelen we Harms Hulptroepen weer in en nemen we je mee naar bijzondere Gelderlanders in Met uitsterven bedreigd. © Omroep Gelderland
Omdat veel mensen nog steeds thuiszitten door het coronavirus, halen wij de pareltjes uit ons tv-archief. De mooiste programma's worden elke middag op TV Gelderland herhaald. Vandaag schakelen we Harms Hulptroepen weer in en nemen we je mee naar bijzondere Gelderlanders in Met uitsterven bedreigd.
Van 12.00 uur tot 15.30 uur kun je kijken naar de marathon van Harms Hulptroepen. Het programma, met als presentator Harm Edens, werd gemaakt en uitgezonden in 2009. Daarin verruilen twaalf jongeren hun bestaande leventje voor 48 uur. Ze gaan iets anders doen, iets totaal anders. Uit hun comfortzone stappen en iets gaan doen wat wij hebben bedacht, waarschijnlijk op een plek die ze zelf nooit hadden bedacht.
Daarna kan je tot 17.00 uur genieten van de mooiste portretten van Gelderlanders die zo uniek zijn, dat ze met uitsterven worden bedreigd. Wat dacht je van een boer waar je in de boerderij terug de tijd in gaat? Iemand met veel kennis van stoomgemalen, of iemand die boven haar 85ste levensjaar nog een wolwinkeltje runt. Dat zie je allemaal in het programma Met uitsterven bedreigd.
Wil je alvast vooruit kijken of alles zien? Kijk dan op de Uitzending Gemist van Harms Hulptroepen of Met uitsterven bedreigd.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!