Nieuws

Lekker thuis dansen op een echte balletvloer

ARNHEM - Ook het Arnhemse dansgezelschap Introdans besloot eens flink op te ruimen de afgelopen periode. De oude balletvloer werd in stukken gezaagd en in de verkoop gedaan, zodat mensen er thuis op kunnen dansen. Donderdag werden de eerste delen opgehaald.
Bekijk de video. De tekst gaat daaronder verder.
Lekker thuis dansen op een echte balletvloer
Een heel goede actie, vindt Jill Voogt uit Arnhem. ‘Ik geef zelf normaal gesproken les in een ruimte die ik afhuur, maar ben nu ook thuis veel aan het dansen.’ Ze is van plan een deel van de Introdansvloer thuis te gebruiken, en het andere deel te laten rouleren onder haar studenten. 

'Het loopt storm'

Tientallen vloerdelen worden verkocht, voor minimaal vijf euro per stuk. Meer mag ook, dat bepalen mensen zelf. Wel is er een maximum van drie delen per stuk. 
Jill is niet de enige gegadigde. Het loopt storm, volgens Leontine Zantinge van Introdans. ‘We hebben al heel veel aanvragen gekregen via de mail. We hebben nu een schema gemaakt voor mensen die ze komen ophalen, zodat we ons aan alle coronamaatregelen kunnen houden.’
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!