Nieuws

Vanmiddag in de tv-marathon: een kijkje in het kermisleven en een kijkje in de topsport

Omdat veel mensen nog steeds thuiszitten door het coronavirus, halen wij de pareltjes uit ons tv-archief. De mooiste programma's worden elke middag op TV Gelderland herhaald. Vandaag nemen we je mee in het leven van de kermisexploitanten en kijken we mee met de topsport. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Omdat veel mensen nog steeds thuiszitten door het coronavirus, halen wij de pareltjes uit ons tv-archief. De mooiste programma's worden elke middag op TV Gelderland herhaald. Vandaag nemen we je mee in het leven van de kermisexploitanten en kijken we mee met de topsport.
Tussen 12.00 uur en 15.00 uur wordt het programma Carrie On herhaald. Daarin gaat presentatrice Carrie mee op reis naar de Olympische Spelen in Londen, in 2012. Topsport is discipline, pijn lijden, alles opgeven, gepaard met een lach en een traan. Zes topsporters worden op de voet gevolgd.
Daarna kan je vanaf 15.00 uur tot 17.00 uur kijken naar het bijzondere leven achter de kermis. Kermisfamilie Eckelboom wordt gevolgd. Hoe reist de kermis door het land, wat wordt er gedaan als er even geen kermis is en wat is er zo mooi aan de kermis.
Je ziet het vanmiddag op TV Gelderland. Wil je alvast vooruit kijken? Kermis is te vinden op onze Uitzending Gemist.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!