Nieuws

Politie schiet meerdere keren bij aanhouding

De politie in Arnhem-Noord heeft dinsdagavond meerdere waarschuwingsschoten gelost bij de aanhouding van een man aan de Dedelstraat. De politie was daar omdat er iemand bedreigd werd. © Omroep Gelderland
ARNHEM - De politie in Arnhem-Noord heeft dinsdagavond meerdere waarschuwingsschoten gelost bij de aanhouding van een man aan de Dedelstraat. De politie was daar omdat er iemand bedreigd werd.
Het slachtoffer had de politie gebeld, zij was bedreigd met een wapen. De politie ging met kogelwerende vesten naar de locatie toe. 
Eenmaal ter plaatse wilde de politie de verdachte aanhouden, maar hij wilde niet meewerken. De agenten waren daarom genoodzaakt meerdere waarschuwingsschoten te lossen. In de woning van de verdachte werd uiteindelijk een wapen aangetroffen. De man is overgebracht naar het politiebureau aan de Beekstraat.

Onderzoek Rijksrecherche

Wat de relatie tussen de man en de vrouw was, is nog niet bekend. Ook is nog niet duidelijk waarom de vrouw werd bedreigd. 
De Rijksrecherche gaat kijken of de politie terecht heeft geschoten.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!