Nieuws

Vijf tips in zaak van mishandeling vrouw op begraafplaats

Begraafplaats Jonkerbos in Nijmegen.
De politie heeft de afgelopen twee weken vijf tips binnengekregen over de mishandeling van een 66-jarige vrouw in Nijmegen. Zij werd op 26 maart in de ochtend geschopt en beroofd op begraafplaats Jonkerbos in Nijmegen. © RN7
NIJMEGEN - De politie heeft de afgelopen twee weken vijf tips binnengekregen over de mishandeling van een 66-jarige vrouw in Nijmegen. Zij werd op 26 maart in de ochtend geschopt en beroofd op begraafplaats Jonkerbos in Nijmegen.
De vrouw bezocht het graf van haar man, toen enkele jonge daders haar in de rug trapten en om geld riepen. Ze slaagden er uiteindelijk in de vrouw van haar geld te beroven.
De daders zijn nog niet gevonden. Het gaat om twee mannen met een geschatte leeftijd van 16 tot 18 jaar oud, waarvan één dader een wit petje en rode sjaal droeg. Zij gingen ervandoor op een zwarte omafiets. Opvallend hieraan was dat die aan alle kanten rammelde. Een derde dader, met een geschatte leeftijd van 22 tot 23 jaar, ging er te voet vandoor.
Wie meer weet over het voorval, wordt gevraagd contact te leggen met de politie. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!