Nieuws

Tankstation in Geesteren overvallen

De politie onderzoekt de overval op een tankstation aan de Nettelhorsterweg in Geesteren (Gld). Die vond plaats op woensdag 26 februari, om 19.00 uur. © politie/Bureau GLD
GEESTEREN - De politie onderzoekt de overval op een tankstation aan de Nettelhorsterweg in Geesteren (Gld). Die vond plaats op woensdag 26 februari, om 19.00 uur.
Twee mannen lopen die avond het benzinestation binnen. Een van hen gaat naar de kassa, de ander gaat bij de deur op de uitkijk staan. De eerste man slaagt er in wat geld uit de kassa te halen. Hij loopt naar de uitgang en richt in het voorbijgaan een vuurwapen op de medewerkster die opeens opduikt. De vrouw deinst achteruit van schrik. 
Al met al duurt de overval nog geen halve minuut.
Bekijk de beelden, de tekst gaat eronder verder.
Tankstation in Geesteren overvallen
De politie denkt dat beide overvallers mannen van begin twintig zijn. De man die het geld uit de kassa haalt is lichtgetint, heeft een mager postuur en is ongeveer 1 meter 75 lang. Tijdens de overval droeg hij een bivakmuts en donkere kleding. De tweede man is eveneens lichtgetint en heeft een fors postuur. Hij is iets kleiner dan de eerste man. 
Na de overval gaat het duo ervandoor in een zilvergrijze auto. De politie verzoekt mensen die die avond iets opvallends hebben gezien bij het tankstation of bijvoorbeeld de auto hebben zien wegrijden zich te melden.
Bel je tip door naar 0800-6070 en vermeld het zaaknummer 2020089617. Meld Misdaad Anoniem zit eveneens klaar en wel op 0800-7000. Op de website van de politie tref je dit tipformulier aan.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!