Nieuws

Speciale stickers geven coronaregels aan in de Achterhoek

DOETINCHEM - Nu we straks meer mogen, blijft het van belang dat we ons aan de coronaregels houden. De Achterhoek heeft daarom speciale stickers en logo's ontworpen zodat voor iedereen duidelijk is wat de regels bij winkels, bedrijven en instellingen zijn.
Het Achterhoekse straatbeeld kleurt de komende tijd groen. Pictogrammen in het bedrijfsleven en in het straatbeeld moeten duidelijk maken wat de coronamaatregelen zijn. Onder de titel Groen is gaon. Zo doen we dat in de Achterhoek gaan bedrijven en overheden eenzelfde uitstraling hanteren, zodat iedereen weet hoe veilig met elkaar om te gaan.
Bekijk de video. De tekst gaat eronder verder.
Speciale stickers geven coronaregels aan in de Achterhoek

Posters en stickers naar bedrijven

'Namens alle organisaties in onze samenwerking onderschrijven we dit initiatief en roepen we iedere ondernemer en instelling in de Achterhoek op om de Covid-19 Handreiking te hanteren', zegt Mark Boumans, voorzitter van de 8RHK Ambassadeurs. De campagne start aan het einde van de week, dan worden posters en stickers naar de bedrijven en instellingen gestuurd. 
Het initiatief voor de pictogrammen startte in gesprek met verschillende ondernemers op achterhoekverbindt.nl. Het is onderdeel van tien actiepunten om weer goed op gang te komen met elkaar tijdens de coronacrisis.
Bron: Achterhoek Ambassadeurs
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!