Nieuws

Woensdag 13 mei eerste infomiddag op afspraak bij de IBBO Barnsteenschool

Nieuwe kinderen kunnen zich aanmelden bij de school. Ook nieuwe begeleiders zijn van harte welkom. Maak een afspraak voor de infomiddag op deze kleinschalige school. De eerste infomiddag staat gepland op woensdag 13 mei. De volgende infobijeenkomsten staan gepland op woensdag 10 juni (avond) en woensdag 8 juli (middag). Belangstellende ouders kunnen contact met ons opnemen voor een afspraak.
EDE - Nieuwe kinderen kunnen zich aanmelden bij de school. Ook nieuwe begeleiders zijn van harte welkom. Maak een afspraak voor de infomiddag op deze kleinschalige school. De eerste infomiddag staat gepland op woensdag 13 mei. De volgende infobijeenkomsten staan gepland op woensdag 10 juni (avond) en woensdag 8 juli (middag). Belangstellende ouders kunnen contact met ons opnemen voor een afspraak.
Ben je nieuwsgierig naar ons onderwijs? Laat je persoonlijk informeren. Ook belangstellende begeleiders, bestuursleden of andere praktische ondersteuners nodigen we van harte uit om contact met ons te leggen om een afspraak te maken.
Op de regionale spirituele school voor basis- en voortgezet onderwijs in Ede IBBO Barnsteen is er plek voor nieuwe kinderen. IBBO staat voor Ik Ben Bewust Onderwijs. Er komen veelal hooggevoelige kinderen en jongeren. IBBO Barnsteen is een erkende school voor kinderen van 4 tot 18+ jaar. Er werken begeleiders die uitgaan van de behoeftes van het kind. Vaak kinderen en begeleiders die in een gewone school snel overprikkeld raken. 
IBBO Barnsteen is een particuliere school. Iedereen werkt vanuit passie, betrokkenheid en enthousiasme op vrijwillige basis. Hierdoor is het schoolgeld voor de kinderen slechts 195,- per maand (10 maanden/jaar).
Ben je voor jouw kind benieuwd naar het onderwijs dat wij aanbieden? Wil je graag met kinderen of jongeren werken? Heb je een PABO diploma of ben je hier mee bezig? Wil je bij ons stage komen lopen? Ben je een leerkracht of docent (geweest) en heb je belangstelling om ons te komen ondersteunen? Ben je nieuwsgierig naar bewust spiritueel onderwijs? Wil je een creatieve of muzikale workshop aanbieden? Wil je ons op een andere manier komen helpen? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de activiteiten van deze school?
Stuur ons een mailbericht dan nemen we contact met je op voor een afspraak op 13 mei. Voor contact of meer info mail naar barnsteen@ibbo.eu Kijk ook bij www.ibbo.eu of www.facebook.com/ibbobarnsteen of www.bewustede.nl