Nieuws

Kijk naar de marathonuitzending van Kluiven met Kleijs en de Special Olympics

Omdat veel mensen nog steeds thuiszitten door het coronavirus, halen wij de pareltjes uit ons tv-archief. De mooiste programma's en uitzendingen worden elke middag op TV Gelderland herhaald. Met vandaag lekker eten en bijzondere sporters. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Omdat veel mensen nog steeds thuiszitten door het coronavirus, halen wij de pareltjes uit ons tv-archief. De mooiste programma's en uitzendingen worden elke middag op TV Gelderland herhaald. Met vandaag lekker eten en bijzondere sporters.
Van 12.00 tot 15.00 uur kan je kijken naar de marathonuitzending van Kluiven met Kleijs. Een programma waarin Rob Kleijs op zoek gaat naar lekkere gerechten in Gelderland.
Producten als gans, paling, waterkers, kaas en likeur worden in Gelderland geteeld, gekweekt of bewerkt door mensen die dat met liefde doen. Niet in de eerste plaats uit commerciële overwegingen, maar omdat de producenten begaan zijn met de kwaliteit en smaak van het Gelderse voedsel dat wij dagelijks tot ons nemen.
Van 15.00 tot 17.00 uur kan je kijken naar de herhaling van ons verslag van de Special Olympics. In 2018 werden de spelen gehouden in de Achterhoek. Meer dan tweeduizend sporters met een verstandelijke beperking kruisten de degens in 21 takken van sport, op 14 locaties in acht gemeenten.
Wil je alvast vooruit kijken of alles zien? Bekijk dan onze Uitzending Gemist van Kluiven met Kleijs of de Special Olympics.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!