Nieuws

Zoveelste autobrand in Arnhem, ondanks aanhoudingen

De autobrand aan het Simon Carmiggelthof in Arnhem.
Hoewel de politie inmiddels twee aanhoudingen heeft verricht, komt er maar geen einde aan de reeks autobranden in Arnhem. In de nacht van zondag op maandag ging er opnieuw een wagen in vlammen op. © Roland Heitink
ARNHEM - Hoewel de politie inmiddels twee aanhoudingen heeft verricht, komt er maar geen einde aan de reeks autobranden in Arnhem. In de nacht van zondag op maandag ging er opnieuw een wagen in vlammen op.
De laatste brand woedde aan het Simon Carmiggelthof in de wijk Rijkerswoerd op een steenworp afstand van de Simon Vestdijksingel, waar onlangs ook een autobrand werd gemeld.
Amateurbeelden van de brand (tekst gaat verder onder de video):
Zoveelste autobrand in Arnhem, ondanks aanhoudingen
Hoewel de brandweer het vuur snel had geblust, brandde het voertuig helemaal uit. De politie kamde de directe omgeving uit met veel eenheden en de ME. Of dat wat heeft opgeleverd, is niet bekend. 

Twee aanhoudingen

Ook nu gaat de politie uit van brandstichting. Zondag hield ze nog een 42-jarige vrouw uit Arnhem aan voor de reeks autobranden in de stad en eerder was er al een 39-jarige plaatsgenoot opgepakt.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!