Nieuws

Vrouwen gewond bij zwaar ongeval in Elst

Hulpverleners halen de inzittende uit het voertuig.
Twee vrouwen zijn vrijdagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval in Elst. De auto waarin de slachtoffers zaten, sloeg over de kop na de aanrijding. © Jeffrey Slendebroek/Persbureau Heitink
ELST - Twee vrouwen zijn vrijdagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval in Elst. De auto waarin de slachtoffers zaten, sloeg over de kop na de aanrijding.
Het ongeval gebeurde rond 14.00 uur op de Bemmelseweg, op het bedrijventerrein naast de snelweg A325. De auto waarin de vrouwen zaten werd door een andere automobilist over het hoofd gezien op een kruising. Nadat de vrouwen geraakt werden in de zijkant van de auto, schampten ze een bestelbusje en sloegen ze over de kop.

Bedrijf zet heftruck in

Omstanders en hulpverleners hebben de inzittenden uit het voertuig gehaald. Met hulp van een heftruck van een naastgelegen bedrijf is de auto terug op zijn wielen gezet
Een traumahelikopter landde in de buurt om medische assistentie te verlenen. Beide vrouwen zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!