Nieuws

Muzieklegende Paul McCartney blaast concert Goffertpark af

Paul McCartney.
Paul McCartney komt definitief niet naar het Nijmeegse Goffertpark voor een concert. Er is geen vervangende datum gevonden. Dat maakt concertorganisatie Mojo donderdag bekend. Met een persoonlijke boodschap van de muzieklegende: 'Het spijt mij en mijn band, maar het welzijn en de veiligheid van iedereen gaan voor.' © ANP
NIJMEGEN - Paul McCartney komt definitief niet naar het Nijmeegse Goffertpark voor een concert. Er is geen vervangende datum gevonden. Dat maakt concertorganisatie Mojo donderdag bekend. Met een persoonlijke boodschap van de muzieklegende: 'Het spijt mij en mijn band, maar het welzijn en de veiligheid van iedereen gaan voor.'
Het voormalige bandlid van de Beatles zou op vrijdag 29 mei een optreden geven in het Goffertpark. Dat concert werd aanvankelijk uitgesteld in verband met het coronavirus, maar gaat nu dus definitief niet door. Het lukte de organisatie niet om een vervangende datum voor het optreden te vinden.
'We zagen ernaar uit om jullie te zien deze zomer, dat was te gek geweest. Maar het zijn tijden als nooit tevoren. Ik hoop dat iedereen gezond is en kijk vooruit naar betere tijden. We will rock you again. Liefs, Paul', schrijft de 77-jarige muziekveteraan.

Geen geld terug

Voor het concert waren 60.000 kaarten beschikbaar. Mensen die een kaartje kochten, ontvangen een e-mail over de annulering. Ze krijgen hun geld niet terug, maar krijgen wel een tegoed voor een kaartje voor een ander concert.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!