Nieuws

Pizzeria Pinoccio in Nijmegen is failliet

Pizzeria Pinoccio in Nijmegen.
Pizzarestaurant Pinoccio in het centrum van Nijmegen is failliet verklaard. Het faillissement is woensdag uitgesproken door de rechtbank Gelderland. © Google Street View
NIJMEGEN - Pizzarestaurant Pinoccio in het centrum van Nijmegen is failliet verklaard. Het faillissement is woensdag uitgesproken door de rechtbank Gelderland.
Het is volgens het kantoor van curator Thijs van der Meeren nog te vroeg om iets te zeggen over de oorzaak van het faillissement. Pinoccio moest net als alle andere horecagelegenheden noodgedwongen dicht vanwege de coronacrisis. 
In maart werd begonnen met het bezorgen en afhalen van pizza's, om het hoofd boven water te kunnen houden. Het restaurant aan de Molenstraat sloot zich ook aan bij Deliveroo.
Pinoccio geldt als een van de bekendste pizzeria's van Nijmegen. In Arnhem is ook een Italiaans restaurant onder de naam Pinoccio actief, dat is niet failliet.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!