Nieuws

Kijk vandaag de hele middag naar interviews met speciale Gelderlanders

Gelderlanders met een passie, die zijn er genoeg. Maar sommigen hebben wel een hele speciale binding met Gelderland. In het programma De Torenkamer zocht presentator Peter van den Hout ze op. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Gelderlanders met een passie, die zijn er genoeg. Maar sommigen hebben wel een hele speciale binding met Gelderland. In het programma De Torenkamer zocht presentator Peter van den Hout ze op.
Vanmiddag kan je de hele middag kijken naar de marathon van het tv-programma, dat in 2011 werd uitgezonden bij Omroep Gelderland. Omdat veel mensen thuis zitten vanwege de coronacrisis, zenden we op TV Gelderland herhalingen uit van de pareltjes uit ons tv-archief. Met vandaag De Torenkamer.
Tussen 12.00 uur en 17.00 uur kan je kijken naar de interviews met Gelderlanders die een bijzondere binding hebben met onze provincie. Peter van den Hout spreekt met deze mensen en allemaal hebben ze één ding gemeen: ze zijn bevlogen en hebben passie voor de dingen die ze doen.
Wil je alvast vooruit kijken of alle afleveringen bekijken? Ga dan naar onze Uitzending Gemist.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!