Nieuws

Overval op pizzeria in Harderwijk, daders bedreigen personeel met groot mes

We laten beelden zien van een overval op Domino’s Pizza in Harderwijk. Wie zijn de overvallers die het personeel bedreigen met een groot mes? © politie/Bureau GLD
HARDERWIJK - We laten beelden zien van een overval op Domino’s Pizza in Harderwijk. Wie zijn de overvallers die het personeel bedreigen met een groot mes?
De overval wordt gepleegd op zondagavond 5 januari. Omstreeks 22.10 uur komen de overvallers de pizzeria aan de Vondellaan in Harderwijk binnen.
Bekijk de beelden, de tekst gaat eronder verder.
OvervOverval op pizzeria in Harderwijk, daders bedreigen personeel met groot mesal op pizzeria in Harderwijk, daders bedreigen personeel met groot mes
Een van de medewerkers moet onder bedreiging van een groot mes de kassa openen. Terwijl een van de overvallers op de uitkijk staat, graait de andere zoveel mogelijk geld uit de kassalade. Dan gaan de overvallers ervandoor. 
De buit is klein, zegt de politie. ‘Maar zo’n gewapende overval zorgt voor veel angst en emotionele schade bij de slachtoffers. Mensen kunnen hier trauma’s en angsten aan overhouden’, legt politiewoordvoerder Sigrid Passchier uit.
Neem zo snel mogelijk contact op met de politie als je haar kunt helpen deze overval op te lossen. Het nummer van de gratis tiplijn is 0800-6070. Meld Misdaad Anoniem is ook bereikbaar en wel op 0800-7000. Zaaknummer 2020007953. Ook kun je een online tipformulier van de politie invullen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!