Nieuws

Schuiven met trainers kan staf van NEC compleet maken

Ron de Groot keert misschien terug bij het eerste elftal.
NEC heeft de technische staf voor komend seizoen nog niet rond. De Nijmeegse club moet officieel alle vacatures nog invullen. © Omroep Gelderland
NIJMEGEN - NEC heeft de technische staf voor komend seizoen nog niet rond. De Nijmeegse club moet officieel alle vacatures nog invullen.
Rogier Meijer, nu één van de drie trainers bij het eerste elftal, is de kandidaat om hoofdtrainer te worden. Zijn collega Adrie Bogers vertrekt en François Gesthuizen keert normaal gesproken terug naar de jeugdacademie. Keeperstrainer Gabor Babos stapt over naar NAC en het contract van teammanager Muslu Nalbantoglu is opgezegd.

Ervaren clubmensen

Mogelijk worden alle vacatures opgevuld door de schuiven met trainers die al in dienst zijn. Het elftal van Jong NEC verdwijnt namelijk en daar zijn de ervaren clubmensen Ron de Groot en Wilfried Brookhuis (foto) nu de trainers. De Groot zou kandidaat zijn om assistent te worden van Meijer en Brookhuis was in het verleden al achttien jaar keeperstrainer.
Wellicht wordt er vanuit de jeugdacademie nog een trainer als assistent toegevoegd. Mark Otten, Jord Roos en Jeffrey Leiwakabessy zijn namen die daarbij voor de hand liggen. En François Gesthuizen heeft al aangegeven dat hij een positie als assistent-trainer zeker niet ziet als een degradatie. Muslu Nalbantoglu functioneert al drie jaar naar behoren als teammanager en wil graag verder in die functie.

Onder 21

NEC moet ook nog trainer benoemen voor het nieuw te vormen Onder 21-elftal. Maar in principe zou ook dat intern kunnen worden opgelost.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!