Nieuws

Automobilist slaat op de vlucht na crash op A50

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag een man aangehouden na een ongeluk op de A50. Hij zou op de vlucht zijn geslagen nadat hij bij knooppunt Hattemerbroek was gecrasht. © Stefan Verkerk / News United
HATTEM - De politie heeft in de nacht van zondag op maandag een man aangehouden na een ongeluk op de A50. Hij zou op de vlucht zijn geslagen nadat hij bij knooppunt Hattemerbroek was gecrasht.
Het ongeval vond rond 03.30 uur plaats op de verbindingsweg van de A50 naar de A28 richting Zwolle. Wat er precies is gebeurd, is niet duidelijk. Toen de politie aankwam was de bestuurder al gevlogen.

Zoekactie

Agenten startten daarop een zoekactie langs de snelweg, maar troffen de man daar niet aan. Andere agenten zagen op de Katerveerbrug, ook wel bekend als de Oude IJsselbrug, een man wegrennen. Hij werd uiteindelijk met de hulp van een politiehond aangehouden in het park Engelse Werk.
Op basis van het kenteken blijkt dat de gecrashte auto niet verzekerd is en ook is de APK verlopen. Het voertuig heeft bij het ongeluk fikse schade opgelopen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!