Nieuws

Straalman maakt overstap naar Grenoble

Verdediger Bart Straalman maakt een binnenlandse overstap in Frankrijk. De 23-jarige Winterswijker verlaat Rodez en tekent een contract voor twee seizoen bij competitiegenoot Grenoble Foot 38. © Grenoble Foot 38
ULFT - Verdediger Bart Straalman maakt een binnenlandse overstap in Frankrijk. De 23-jarige Winterswijker verlaat Rodez en tekent een contract voor twee seizoen bij competitiegenoot Grenoble Foot 38.
'Ik ben erg blij om de komende twee seizoenen voor Grenbole te spelen', laat Straalman weten op de website van de nummer negen van het tweede niveau van Frankrijk. Het afgelopen half jaar speelde de Winterswijker voor Rodez. 'Dat was voor mij een goede ervaring en ik weet nu hoe de Ligue 2 eruit ziet, ook al heb ik maar twee wedstrijden gespeeld door het coronavirus', aldus de verdediger over zijn tijd bij de nummer zestien van de ranglijst.
Voor Straalman wordt het zijn derde buitenlandse club nadat hij vorige zomer vertrok bij De Graafschap. Hij tekende eerst bij Sarpsborg uit Noorwegen, maar zijn verblijf daar werd geen succes. Afgelopen winter stapte hij over naar Rodez, waar hij een contract tekende tot het einde van dit seizoen.