Nieuws

Wat is de seizoenkaart nog waard? Gelderse clubs geven gauw duidelijkheid

NEC, De Graafschap en de andere clubs in de Keuken Kampioen Divisie geven binnen twee weken duidelijkheid over de seizoenkaarten en al aangeschafte kaarten voor het seizoen 2019/20. Vitesse verwacht ook snel uitsluitsel te geven. De KNVB zette vorige week een streep door het lopende seizoen. © ANP
NIJMEGEN - NEC, De Graafschap en de andere clubs in de Keuken Kampioen Divisie geven binnen twee weken duidelijkheid over de seizoenkaarten en al aangeschafte kaarten voor het seizoen 2019/20. Vitesse verwacht ook snel uitsluitsel te geven. De KNVB zette vorige week een streep door het lopende seizoen.
Supporters die voor dit seizoen een seizoenkaart hadden gekocht, of al losse tickets hadden aangeschaft, willen graag duidelijkheid over wat hun kaarten nog waard zijn. De wedstrijden waar ze op rekenden worden immers niet meer gespeeld.
De voorbije periode hebben de clubs en het competitiebestuur besloten de zaak met z'n allen aan te pakken en af te handelen. Hierbij zijn alle financiële scenario's besproken en geëvalueerd om uiteindelijk gepaste oplossingen te vinden. Uiterlijk 12 mei maken de clubs in de eerste divisie bekend wat de uitkomsten zijn.
Vitesse laat desgevraagd weten over twee à drie weken met duidelijkheid te komen. Wanneer andere clubs in de eredivisie duidelijkheid geven over de seizoenkaarten en reeds aangeschafte tickets is nog niet bekend.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!