Nieuws

Man steelt parfum in Tiel

De politie wil weten wie er voor ruim 200 euro vandoor gaat met parfums uit een parfumerie in Tiel. Dit gebeurt op zaterdag 1 februari. © politie/Bureau GLD
TIEL - De politie wil weten wie er voor ruim 200 euro vandoor gaat met parfums uit een parfumerie in Tiel. Dit gebeurt op zaterdag 1 februari.
We laten beelden zien van een man. Hij doet alsof hij interesse heeft in een parfum en ruikt even. Maar als hij zich omdraait verdwijnt het luchtje in zijn jaszak. 
Dat trucje herhaalt hij bij een ander schap. Hij houdt in één hand het geurtje vast en doet alsof hij druk is met geurtesten. Maar de jaszak wordt ook hier gevuld.
Bekijk de beelden, de tekst gaat eronder verder.
Man steelt parfum in Tiel
Weet je wie deze man is of heb je andere informatie die mogelijk bruikbaar is in het onderzoek door de politie? Neem dan contact op met de gratis tiplijn: 0800-6070. Je mag ook Meld Misdaad Anoniem bellen als je liever niet vertelt wie je bent, 0800-7000. Het zaaknummer dat bij deze zaak hoort is: 2020054962. Ook mag je naar de website van de politie gaan en hier het tipformulier invullen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!