Nieuws

Chalet op camping tot de grond toe afgebrand

Een grote brand op camping de Rietschoof aan de Maasdijk in Aalst: daar is een chalet volledig uitgebrand. Ook de aanbouw en schuur brandden tot de grond toe af. Onduidelijk is nog of de bewoner aanwezig was ten tijde van de brand. © Bart Meesters
AALST - Een grote brand op camping de Rietschoof aan de Maasdijk in Aalst: daar is een chalet volledig uitgebrand. Ook de aanbouw en schuur brandden tot de grond toe af. Onduidelijk is nog of de bewoner aanwezig was ten tijde van de brand.
De melding van de brand kwam rond twee uur 's nachts. Bij aankomst schaalde de brandweer al snel op naar 'grote brand'. Korpsen uit Brakel, Nederhemert, Gameren en Waardenburg kwamen aangesneld om hulp te bieden.
De politie probeert contact te krijgen met de bewoner, van wie onduidelijk is of deze zich in de chalet bevond.

Schade door hitte

Het chalet en toebehoren gingen geheel verloren, maar de brandweerlieden konden voorkomen dat het vuur oversloeg naar aangelegen percelen. Wel liepen andere chalets schade op door de hitte. Een geparkeerde auto moest het eveneens ontgelden.
Over de oorzaak is nog niets bekend. Er wordt sporenonderzoek gedaan.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!