Nieuws

Randy Wolters neemt nu al afscheid van NEC

NEC-aanvaller Randy Wolters heeft zondagavond alvast afscheid genomen van NEC. Dat deed hij op zijn Instagram-pagina. Het contract van de aanvaller wordt niet verlengd. © Omroep Gelderland
NIJMEGEN - NEC-aanvaller Randy Wolters heeft zondagavond alvast afscheid genomen van NEC. Dat deed hij op zijn Instagram-pagina. Het contract van de aanvaller wordt niet verlengd.
'Dat was het dan, mijn twee seizoenen bij NEC. Hoe raar het begon met een zware knieblessure, hoe raar het nu ook eindigt', stelt de aanvaller.
'Ik heb hele mooie momenten gehad. Van mijn rentree na mijn blessure, tot het halen van de play-offs vorig seizoen. Hoewel het de laatste periode niet ging zoals ik het voor ogen had, heb ik het altijd naar mijn zin gehad', stelt Wolters.
De vleugelaanvaller had dus een vreemde periode bij de Nijmeegse club. Ook dit seizoen had hij het zwaar bij NEC. Op een gegeven moment zakte hij in de hiërarchie achter Ole Romeny en Ayman Sellouf.
Toch bedankt hij iedereen in Nijmegen. 'Ik heb altijd alles gegeven voor de club. Nogmaals bedankt iedereen en heel veel succes in de toekomst.'
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!