Nieuws

Bestuurder valt in slaap achter stuur en richt ravage aan

Een auto is in de nacht van zaterdag op zondag op de zijkant beland na een eenzijdig ongeval op de A2, ter hoogte van de vestiging van McDonald's in Enspijk. Een verhoogde bus die op weg was in de richting van Den Bosch klapte tegen twee lichtmasten aan en kwam daarna op de zijkant terecht in de berm. © Persbureau Heitink
ENSPIJK - Een auto is in de nacht van zaterdag op zondag op de zijkant beland na een eenzijdig ongeval op de A2, ter hoogte van de vestiging van McDonald's in Enspijk. Een verhoogde bus die op weg was in de richting van Den Bosch klapte tegen twee lichtmasten aan en kwam daarna op de zijkant terecht in de berm.
De bestuurder gaf aan vermoedelijk in slaap te zijn gevallen. Hij gaf aan de hele dag geholpen te hebben bij een verhuizing: op de weg terug naar huis ging het waarschijnlijk mis. 
De brandweer kwam ter plaatse, maar hoefde de man niet te bevrijden: hij was al op eigen kracht uit de bus geklommen. Ambulancepersoneel heeft de bestuurder nagekeken, hij kwam er vanaf met wat schrammen.
Door het ongeluk waren twee rijstroken langere tijd afgesloten. De lantaarnpalen zijn onherstelbaar beschadigd geraakt.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!