Nieuws

Warme Koningsdag verwacht, ruim 20 graden op de thermometer

Het wordt een warme Koningsdag. Het kwik loopt maandag in onze provincie op tot boven de 20 graden. Als dat daadwerkelijk gebeurt, is het de warmste Koningsdag ooit. Het record staat nu op 17,6 graden. © ANP
WAGENINGEN - Het wordt een warme Koningsdag. Het kwik loopt maandag in onze provincie op tot boven de 20 graden. Als dat daadwerkelijk gebeurt, is het de warmste Koningsdag ooit. Het record staat nu op 17,6 graden.
Er wordt geen regen verwacht en de zon krijgt ruim baan. Vanwege het coronavirus wordt het een hele andere Koningsdag dan gebruikelijk, maar de dag leent zich er uitstekend voor om in de tuin te gaan zitten. En daar te genieten van een oranjebittertje. 
Bekijk de video in de tweet. De tekst gaat daaronder verder.
De weersvoorspelling voor de rest van de week is niet zo best. Er wordt tot en met vrijdag iedere dag regen verwacht. Het kwik loopt ook terug tot veertien graden op vrijdag. Dat is overigens vrij normaal voor de tijd van het jaar.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!