Nieuws

Een Koningsdag-box vol met Achterhoekse ingrediënten

Chefkok Nel Schellekens van restaurant Het Keunenhuis in Winterswijk kan geen klanten ontvangen, net als iedere andere horeca-ondernemer. Toch wil ze haar gasten vooral op Koningsdag iets kunnen bieden. En dus verkoopt ze in speciale 'Koningsdag-boxen nu Achterhoekse ingrediënten aan haar klanten. © Omroep Gelderland
WOOLD - Chefkok Nel Schellekens van restaurant Het Keunenhuis in Winterswijk kan geen klanten ontvangen, net als iedere andere horeca-ondernemer. Toch wil ze haar gasten vooral op Koningsdag iets kunnen bieden. En dus verkoopt ze in speciale 'Koningsdag-boxen nu Achterhoekse ingrediënten aan haar klanten.
'Hoe leuk is het als je maandag thuis het Wilhelmus meezingt met heel Nederland, daarna kunt picknicken met deze producten, en vervolgens kunt proosten op de Koning?', roept Schellekens enthousiast.
De chefkok is naar eigen zeggen echter vooral blij dat consumenten lokale ondernemers nog steeds weten te vinden, en dat die lokale ondernemers er in deze lastige tijd samen de schouders onder zetten.
Angelique Krüger, presentatrice van de Week van Gelderland, ging op bezoek bij Schellekens om te zien wat er zoal in de 'Koningsdag-boxen' zit.
Een Koningsdag-box vol met Achterhoekse ingrediënten
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!