Nieuws

Drie snelheidsduivels verliezen rijbewijs in Wijchen

Drie snelheidsduivels hebben donderdagavond hun rijbewijs moeten inleveren na forse snelheidsovertredingen in Wijchen. Het gaat om een automobilist en twee motorrijders. © Johannes Rapprich / Pexels
WIJCHEN - Drie snelheidsduivels hebben donderdagavond hun rijbewijs moeten inleveren na forse snelheidsovertredingen in Wijchen. Het gaat om een automobilist en twee motorrijders.
De 42-jarige automobilist passeerde op de A50 een onopvallende surveillanceauto. Agenten besloten de man te volgen en registreerden een snelheid van 219 kilometer per uur, waar 130 is toegestaan. Het was niet de eerste keer dat deze snelheidsduivel zijn rijbewijs moest inleveren, zegt wijkagent Henry van Galen. Ook in 2017 werd zijn pasje ingevorderd vanwege veel te hard rijden.
Even later kwam de politie twee motorrijders van 25 en 26 uit Uden op het spoor. Zij reden met 139 kilometer per uur over de Graafseweg, een weg waar 80 is toegestaan. Ook zij konden hun rijbewijs inleveren.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!