Nieuws

Dierenliefhebber? Kijk naar de tv-marathon van Krügers Park

Een kat die je voeten aanvalt of een hond die maar blijft blaffen. Hoewel we veel weten van onze (huis)dieren, vertonen ze soms onverklaarbaar gedrag. In het programma Krügers Park gaat presentatrice Angelique Krüger in gesprek met dierenartsen en wetenschappers. © Omroep Gelderland
Een kat die je voeten aanvalt of een hond die maar blijft blaffen. Hoewel we veel weten van onze (huis)dieren, vertonen ze soms onverklaarbaar gedrag. In het programma Krügers Park gaat presentatrice Angelique Krüger in gesprek met dierenartsen en wetenschappers.
Zo leer je alles over de dieren. Donderdagmiddag kan je de hele middag kijken naar de herhaling van Krügers Park. Omdat veel mensen thuiszitten door de coronacrisis bieden herhalen we de parels uit ons archief op TV Gelderland.
Tussen 12.00 uur en 17.00 uur kan je genieten van tien afleveringen van het dierenprogramma Krügers Park met Angelique Krüger. De afleveringen werden eerder uitgezonden in 2011.
Wil je alvast vooruitkijken? Bekijk dan alle afleveringen op Uitzending Gemist.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!