Nieuws

Laat ieder kind lachen, ook in tijden van corona!

Onze Stichting Laat kinderen lachen. Zet zich normaal gesproken in om kinderen, die bijvoorbeeld ziek zijn of gepest worden of een ingrijpende gebeurtenis hebben meegemaakt, een leuke dag te bezorgen. Ook maken wij voor kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren een verjaardags- box. Maar vanwege het corona virus moeten wij deze activiteiten voor kinderen uitstellen en hebben wij ons beleid ook een beetje aangepast.  
Wij kunnen er helaas nu niet op uit om leuke activiteiten te organiseren maar om toch kinderen in het zonnetje te zetten delen we nu in tijden van corona cadeautjes en snoeppakketjes uit. Dit willen we vaker gaan doen om zoveel mogelijk kinderen te laten lachen. 
Wij zijn op zoek naar koekjes, snoepjes of chocolaatjes om kinderen een leuke afleiding te geven. Mocht u ons kunnen helpen aan houdbare producten zodat wij deze kunnen uitdelen aan arme gezinnen dan is dat ook meer dan welkom. De stichting is op zoek naar houdbare levensmiddelen zoals blikgroente, pasta, rijst etc. Dan zorgen Henrieke en haar hulptroepen ervoor dat het op de juiste plek terechtkomt.

Kunt u helpen? Reageren kan hieronder! OF bel Henrieke persoonlijk op: 06 51972828

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!