Nieuws

Hoe ga je om met dementie? Bekijk de marathon van 'Vergeet Mij Niet'

In het programma 'Vergeet Mij Niet' duikt Omroep Gelderland in de wereld van dementie. Vrijdag is de marathon van het programma te zien op televisie. © Omroep Gelderland
In het programma 'Vergeet Mij Niet' duikt Omroep Gelderland in de wereld van dementie. Vrijdag is de marathon van het programma te zien op televisie.
Eén op de vijf Nederlanders lijdt aan dementie. En dat percentage stijgt nog steeds. Toch blijft het een taboe in de samenleving, zo ook in Gelderland.
Hoe gaan mensen om met een geheugenstoornis? En wat is de impact voor hun partner en familie? In Vergeet Mij Niet volgt Omroep Gelderland een aantal ouderen die lijden aan een vorm van dementie. 

Hoe laat?

Je ziet Vergeet Mij Niet vrijdag tussen 12.00 uur en 17.00 uur op Omroep Gelderland. Het gaat om afleveringen uitgezonden tussen 18 maart 2014 en 15 april 2014. Ook zie je de twee 'hoe is het nu met'-afleveringen uit 2018. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!