Nieuws

Jongeren solliciteren zich suf, bekijk de tv-marathon van Harm In Uitvoering

Jongeren zoeken werk en Harm Edens springt ze te hulp. Om het coronanieuws even te ontlopen zie je woensdagmiddag de marathon van Harm In Uitvoering op Omroep Gelderland. © Omroep Gelderland
Jongeren zoeken werk en Harm Edens springt ze te hulp. Om het coronanieuws even te ontlopen zie je woensdagmiddag de marathon van Harm In Uitvoering op Omroep Gelderland.
Duizenden jongeren in de provincie kunnen geen werk vinden, ondanks dat ze zich suf solliciteren. Harm Edens helpt de jongeren in Harm In Uitvoering een handje. 
Alle jongeren die te zien zijn in het programma zijn onder de 27 jaar, en toch krijgen ze geen werk. 'Ik heb geleerd dat je soms eigenwijs moet zijn om je zin te krijgen. Soms moet je durven! De grijze massa is groot en de banen liggen niet voor het oprapen', legt Harm uit. 

Hoe laat?

Woensdag tussen 12.00 en 17.00 uur bekijk je alle acht afleveringen van Harm In Uitvoering, die eerder zijn uitgezonden in januari en februari 2015.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!