Nieuws

Diefstal uit aanhanger bij bedrijf in Barneveld

Bij een bedrijf aan de Anthonie Fokkerstraat langs de A30 in Barneveld is een aanhanger leeggeroofd. Dat gebeurde op donderdag 9 januari, kort voor 22.00 uur. © politie/Bureau GLD
BARNEVELD - Bij een bedrijf aan de Anthonie Fokkerstraat langs de A30 in Barneveld is een aanhanger leeggeroofd. Dat gebeurde op donderdag 9 januari, kort voor 22.00 uur.
Een auto komt in beeld, de bestuurder lijkt weer weg te rijden maar slaat dan af. 
Twee mannen stappen uit en een van hen springt over het hek. Hij opent de aanhanger en doorzoekt de kar. Ook haalt hij er spullen uit. Die zijn enkele honderden euro’s waard. 
De situatie wordt een beetje penibel voor de dief, want de aanhanger zet zich in beweging. Maar uiteindelijk gaan de mannen ervandoor.
Bekijk de beelden. De tekst gaat eronder verder.  
Diefstal uit aanhanger bij bedrijf in Barneveld
Wie zijn deze personen? Kun je misschien iets vertellen over hen in combinatie met de bestelbus? De politie hoort het graag op 0800-6070, dat is de gratis tiplijn. Anoniem bellen kan naar Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Vergeet het zaaknummer niet: 2020023054. Verder is er een online tipformulier op de website van de politie.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!