Nieuws

Kijk vanmiddag naar de marathonuitzending van Vrouwen in oorlogstijd

De een moest op de vlucht voor de Duitsers, de ander werd juist verliefd op een van hen. De Tweede Wereldoorlog had een grote impact op iedereen, maar voor sommige vrouwen ging de oorlog al helemaal niet zomaar voorbij. We nemen je vanmiddag mee in de verhalen van deze vrouwen. © Omroep Gelderland
De een moest op de vlucht voor de Duitsers, de ander werd juist verliefd op een van hen. De Tweede Wereldoorlog had een grote impact op iedereen, maar voor sommige vrouwen ging de oorlog al helemaal niet zomaar voorbij. We nemen je vanmiddag mee in de verhalen van deze vrouwen.
In het programma Vrouwen in oorlogstijd spreekt presentatrice Marlies Claasen met vrouwen die de oorlog op een bijzondere manier meemaakten. De gebeurtenissen worden bekeken vanuit het vrouwelijk perspectief. In 2010 werd de serie uitgezonden op TV Gelderland.
Vanmiddag kan je opnieuw kijken naar de bijzondere portretten. Tussen 12.00 en 17.00 uur zendt Omroep Gelderland een marathon uit van de eerste tien afleveringen van Vrouwen in oorlogstijd.
Kan je niet wachten of wil je alles zien? Bekijk de serie dan op Uitzending Gemist.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!