Nieuws

Hond kwijt na crash in beruchte Arnhemse tunnel

In de Willemstunnel in Arnhem is zaterdagavond opnieuw een ongeluk gebeurd. Een auto is op zijn dak beland. Na het ongeluk is de bestuurder de hond kwijtgeraakt. Vrienden zijn nu op zoek naar Dushi. © Hond Dushi
ARNHEM - In de Willemstunnel in Arnhem is zaterdagavond opnieuw een ongeluk gebeurd. Een auto is op zijn dak beland. Na het ongeluk is de bestuurder de hond kwijtgeraakt. Vrienden zijn nu op zoek naar Dushi.
Het ongeluk gebeurde rond 19.00 uur in de tunnel dicht bij het centrum van de stad. De oorzaak is nog niet bekend. Of het hondje uit de auto werd geslingerd of na het ongeluk ervandoor is gegaan is niet bekend. Als iemand de donkerbruine Pomeriaan heeft gevonden wordt gevraagd om contact op te nemen met de Dierenambulance.
In de Willemstunnel in Arnhem is zaterdagavond opnieuw een ongeluk gebeurd. Een auto is op zijn dak beland. Na het ongeluk is de bestuurder de hond kwijtgeraakt. Vrienden zijn nu op zoek naar Dushi. © Roland Heitink/Persbureau Heitink
De bestuurder raakte niet gewond. Wel is hij meegenomen naar het politiebureau, meldt een correspondent. Waarom dat is, is nog niet duidelijk.
De tunnel was tijdelijk afgesloten. 

Vaker raak

In de Arnhemse verkeerstunnel zijn de afgelopen vijf jaar meer dan 25 ongelukken gebeurd. Begin dit jaar plaatste de gemeente een sticker op het verkeersbord boven de tunnel om automobilisten te waarschuwen voor een 'gevaarlijke bocht'.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!