Nieuws

IKEA in Duiven gaat weer open

De IKEA in Duiven.
IKEA is van plan de deuren van zijn winkels in Nederland op 28 april weer te openen. Dat betekent onder meer dat de vestiging in Duiven opengaat. © Google Maps
DUIVEN - IKEA is van plan de deuren van zijn winkels in Nederland op 28 april weer te openen. Dat betekent onder meer dat de vestiging in Duiven opengaat.
Wel zal de Zweedse woonwinkel de nodige veiligheidsmaatregelen nemen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Zo is maar een beperkt aantal bezoekers tegelijk welkom in de filialen.
Winkelen is daarnaast toegestaan met maximaal twee personen tegelijk. Bij de kassa's en klantenservice worden bovendien schermen van plexiglas geplaatst.

Restaurant en ballenbak dicht

De restaurants van IKEA blijven nog wel dicht. Ook de Småland-speelplaatsen blijven tot nader order gesloten.
De IKEA-winkels sloten op eigen initiatief op 17 maart de deuren. Volgens de keten was het de 'beste en meest verantwoorde keuze' om de gezondheid en veiligheid van medewerkers en klanten te verzekeren.
IKEA benadrukt dat de heropening op 28 april onder voorbehoud is. Het bedrijf zegt alert te blijven op de maatregelen en adviezen van het RIVM en de overheid.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!