Nieuws

De Graafschap haalt Lieftink en verlengt met tweetal

De Graafschap heeft zich versterkt met Elmo Lieftink. De 26-jarige middenvelder komt in de zomer transfervrij over van Go Ahead Eagles en tekent, wanneer hij de medische keuring met succes doorstaat, voor twee seizoenen in Doetinchem. In het contract wordt bovendien een optie opgenomen voor een derde jaar. © RTV Oost
DOETINCHEM - De Graafschap heeft zich versterkt met Elmo Lieftink. De 26-jarige middenvelder komt in de zomer transfervrij over van Go Ahead Eagles en tekent, wanneer hij de medische keuring met succes doorstaat, voor twee seizoenen in Doetinchem. In het contract wordt bovendien een optie opgenomen voor een derde jaar.
Lieftink keert daarmee terug op Gelderse bodem. De middenvelder bracht negen seizoenen door in de jeugdopleiding van Vitesse en zat meermaals op de bank bij het eerste, maar maakte uiteindelijk pas bij Willem II zijn debuut in het betaald voetbal. Na drie seizoenen in Tilburg verkaste Lieftink naar Go Ahead in zijn geboortestad Deventer.

Verlenging voor Van Mieghem en Vet

De Graafschap gaat ook langer door met Daryl van Mieghem (30) en Javier Vet (26). Zij hebben voor één en twee seizoenen bijgetekend op De Vijverberg. Van Mieghem speelt al sinds 2017 voor De Graafschap, Vet arriveerde een jaar later. Tot de competitie stil kwam te liggen waren beiden verzekerd van een basisplaats onder trainer Mike Snoei.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!