Nieuws

Gazelle heropent fietsfabriek Dieren na drie weken

Bij fietsenfabrikant Gazelle in Dieren rollen weer fietsen van de band, nadat de fabriek vanwege de coronacrisis drie weken was gesloten. De onderneming heeft maatregelen genomen om de werknemers te beschermen. Zo zijn plexiglaswanden geplaatst en zijn werkplekken gecreëerd volgens de 1,5 meterrichtlijn. © Google Maps
DIEREN - Bij fietsenfabrikant Gazelle in Dieren rollen weer fietsen van de band, nadat de fabriek vanwege de coronacrisis drie weken was gesloten. De onderneming heeft maatregelen genomen om de werknemers te beschermen. Zo zijn plexiglaswanden geplaatst en zijn werkplekken gecreëerd volgens de 1,5 meterrichtlijn.
De hervatting van de productie is volgens de onderneming belangrijk nu het voorjaar 'echt is begonnen' en de vraag naar nieuwe fietsen stijgt. Mensen willen en moeten bewegen met het oog op de gezondheid, aldus Gazelle.
Om klanten tegemoet te komen kan Gazelle in samenwerking met lokale tweewielerspecialisten een gekochte fiets thuis bij de koper afleveren. Ook andere fietsenfabrikanten bieden een dergelijke service aan.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!