Nieuws

Zoekactie na bedreiging met mes in Arnhemse supermarkt

De politie is zondagavond een zoekactie gestart na een incident om en in een supermarkt van de Albert Heijn aan de Drieslag in Arnhem. Na een conflict op straat gingen twee mannen de supermarkt binnen, waarbij gedreigd werd met een mes. © Jean-Marc Regelink / Persbureau Heitink
ARNHEM - De politie is zondagavond een zoekactie gestart na een incident om en in een supermarkt van de Albert Heijn aan de Drieslag in Arnhem. Na een conflict op straat gingen twee mannen de supermarkt binnen, waarbij gedreigd werd met een mes.
Niemand raakte gewond. Agenten zijn nu op zoek naar de man die het mes had en daarmee dreigde. Hij had een baardje en ging gekleed in een zwarte trainingsbroek en een zwart shirt. Hij wordt gezocht in de omgeving van de Drieslag.
Er werd een bericht via Burgernet verspreid om de man te vinden. De politie werd rond 19.30 uur gealarmeerd voor een steekincident in de supermarkt, maar dat bleek dus niet het geval. 
De winkel werd 's avonds gesloten. Agenten deden onderzoek in de nabije omgeving.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!