Nieuws

Vermist Kind Alert voor 13-jarige jongen uit Geldermalsen

Een 13-jarige jongen uit Geldermalsen wordt vermist. De politie heeft zaterdagavond een Vermist Kind Alert uitgegeven om hem te vinden. © Omroep Gelderland
GELDERMALSEN - Een 13-jarige jongen uit Geldermalsen wordt vermist. De politie heeft zaterdagavond een Vermist Kind Alert uitgegeven om hem te vinden.
De jongen verdween donderdag vanuit zijn huis in Geldermalsen. Hij vertrok met de fiets, die is teruggevonden bij het station van Geldermalsen. De rugtas die hij bij zich droeg is later gevonden bij station Ypenburg, vlakbij Den Haag. 
De politie vermoedt dat de jongen mogelijk in Vlissingen is geweest, maar heeft hem nog niet gevonden. Daarom is zaterdagavond een Vermist Kind Alert uitgegeven. Bij een Vermist Kind Alert is er geen sprake van levensgevaar, maar maakt de politie zich wel ernstige zorgen om het welzijn van het vermiste kind. 

Signalement

Aan mensen wordt gevraagd uit te kijken naar de 13-jarige, een blonde jongen met een tenger postuur. Hij droeg een spijkerbroek, groene schoenen en een zwart vest met reflecterende streep op zijn mouw. Hij is zo'n 1,50 meter lang.
Wie meer weet of hem heeft gezien, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0800-6070.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!