Nieuws

Ook festival Reurpop afgelast om coronavirus: 'Wij nemen onze verantwoordelijkheid'

Het festival Reurpop in Ruurlo gaat dit jaar niet door. De organisatie wacht eventuele nieuwe maatregelen niet af en zet nu al een streep door de festiviteiten die op 12, 13 en 14 juni gepland stonden. © Mediapartner Gelre FM
RUURLO - Het festival Reurpop in Ruurlo gaat dit jaar niet door. De organisatie wacht eventuele nieuwe maatregelen niet af en zet nu al een streep door de festiviteiten die op 12, 13 en 14 juni gepland stonden.
'De wereld staat op zijn kop en wij vinden het niet verantwoord om onze 13e editie dit jaar door te laten gaan. De gezondheid van onze vrijwilligers en bezoekers is het belangrijkste dat telt. Daarbij is de druk op (lokale) overheden groot. Wij willen daarom in ieder geval onze verantwoordelijkheid nemen. Er zijn op dit moment simpelweg andere prioriteiten', zegt de organisatie.
Gekochte kaarten blijven geldig voor volgend jaar. Dan wordt Reurpop gehouden op 4, 5 en 6 juni. Eerder werd Appelpop in Tiel al afgelast. De Zwarte Cross en Huntenpop wachten nog op duidelijkheid van het kabinet.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!