Nieuws

Even geen corona: dit was het andere nieuws van vrijdag 10 april

ARNHEM - De wereld wordt overspoeld met coronagerelateerde berichten. Maar er gebeurt natuurlijk nog veel meer. Daarom maakt Omroep Gelderland iedere dag een kort overzicht van het andere belangrijke nieuws in de provincie. Met vandaag: heidebranden, een dodelijk ongeval in Beneden-Leeuwen en een drugslab in Didam.

De ene na de andere natuurbrand op de Veluwe, zeer onrustige nacht

Even geen corona: dit was het andere nieuws van vrijdag 10 april
De vrijdag begon roerig. De brandweer moest 's nachts vier keer uitrukken voor branden in natuurgebied de Veluwe. De oorzaak is onbekend, maar de Veiligheidsregio sluit niet uit dat ze zijn veroorzaakt door aanhoudende droogte.

Man uit Putten (47) overleden bij aanrijding tussen auto en vrachtwagen

Een ernstig ongeluk op de N322 bij Beneden-Leeuwen. Bij een frontale botsing tussen een vrachtwagen en een auto overleed in de nacht van donderdag op vrijdag een persoon. Het gaat om een 47-jarige man uit Putten.

'Drugslab aangetroffen tegenover gemeentehuis'

De wereld wordt overspoeld met coronagerelateerde berichten. Maar er gebeurt natuurlijk nog veel meer. Daarom maakt Omroep Gelderland iedere dag een kort overzicht van het andere belangrijke nieuws in de provincie. Met vandaag: heidebranden, een dodelijk ongeval in Beneden-Leeuwen en een drugslab in Didam. © Persbureau Heitink
In een woning aan de Endepoelstraat in Didam werd vrijdagmiddag waarschijnlijk een drugslab aangetroffen. De politie is met meerdere eenheden ter plaatse en doet onderzoek in een woning. Er zijn drie aanhoudingen verricht.

Spot dit paasweekend vogels in je eigen tuin!

De wereld wordt overspoeld met coronagerelateerde berichten. Maar er gebeurt natuurlijk nog veel meer. Daarom maakt Omroep Gelderland iedere dag een kort overzicht van het andere belangrijke nieuws in de provincie. Met vandaag: heidebranden, een dodelijk ongeval in Beneden-Leeuwen en een drugslab in Didam. © Pixabay
Weinig te doen deze paasdagen? De Vogelbescherming biedt een gratis online cursus om vogels te spotten. En dat kan al beginnen in je eigen tuin, vertelt Lars Soerink. 'Wat is er nu leuker om de tijd die je hebt te gebruiken om te kijken naar je wilde buren?'
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!