Nieuws

ROC Rivor organiseert speeddates

Nu een bezoek aan de school of een meeloopdag vanwege het coronavirus tijdelijk niet mogelijk is, organiseert ROC Rivor in Tiel online speeddates. Tijdens de speeddate vertelt de docent je alles over de opleiding, vakken, praktijkopdrachten en nog veel meer. Over ROC RivorROC Rivor is hét opleidingscentrum voor regio Rivierenland en biedt middelbaar beroepsonderwijs, volwasseneneducatie en contractactiviteiten. Aanmelden voor een online speeddatevia website:www.rocrivor.nl/speeddates.
TIEL - Nu een bezoek aan de school of een meeloopdag vanwege het coronavirus tijdelijk niet mogelijk is, organiseert ROC Rivor in Tiel online speeddates. Tijdens de speeddate vertelt de docent je alles over de opleiding, vakken, praktijkopdrachten en nog veel meer. Over ROC RivorROC Rivor is hét opleidingscentrum voor regio Rivierenland en biedt middelbaar beroepsonderwijs, volwasseneneducatie en contractactiviteiten. Aanmelden voor een online speeddatevia website:www.rocrivor.nl/speeddates.
De speeddates vinden plaats via bijvoorbeeld Skype, Microsoft Teams en WhatsApp. ROC Rivor is hét opleidingscentrum voor regio Rivierenland en biedt middelbaar beroepsonderwijs, volwasseneneducatie en contractactiviteiten.
Aanmelden voor een online speeddate kan via website: www.rocrivor.nl/speeddates.