Nieuws

N816 tussen 'S-Heerenberg en Ulft op schop

Gelderland start dinsdag 28 april met onderhoudswerkzaamheden aan de Meilandsedijk, Eerlandsestraat en de Berghseweg (N816). Het wegdek van de wegens tussen Ulft en 's-Heerenberg wordt daarbij aangepakt. © REGIO8 (archief, DocksNLD
VARSSELDER - Gelderland start dinsdag 28 april met onderhoudswerkzaamheden aan de Meilandsedijk, Eerlandsestraat en de Berghseweg (N816). Het wegdek van de wegens tussen Ulft en 's-Heerenberg wordt daarbij aangepakt.
Tijdens de werkzaamheden zal het asfalt op de verbindingsweg tussen de Elsepasweg en de Oude IJsselweg vernieuwd worden, de aansluitingen met de zijwegen verstevigd en wordt het fietspad onderhouden. 'De werkzaamheden worden uitgevoerd in twee fases, waarbij het doorgaande verkeer zal worden omgeleid', aldus de provincie. In de eerste fase, die duurt tot en met 15 mei, worden de Meilandsedijk en de Eerlandsestraat afgesloten voor het verkeer.
In de tweede fase, vanaf maandag 18 mei, wordt de N816 vanaf de rotonde van de Netterdseweg met de Laakweg tot en met de rotonde met de Oude IJsselweg in Ulft afgesloten. Het verkeer richting DocksNLD wordt dan omgeleid via de Meilandsedijk vanuit 's-Heerenberg. Het werk is naar verwachting op vrijdag 5 juni afgerond.