Nieuws

Isolatiejassen zijn bijna op, ziekenhuis doet noodkreet

Ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk is dringend op zoek naar isolatiejassen. Het ziekenhuis ontvangt op korte termijn geen nieuwe aanvoer en ziet een groot tekort ontstaan. © ANP.
HARDERWIJK - Ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk is dringend op zoek naar isolatiejassen. Het ziekenhuis ontvangt op korte termijn geen nieuwe aanvoer en ziet een groot tekort ontstaan.
Zorgverleners van het St Jansdal verbruiken dagelijks ongeveer 1000 isolatiejassen voor de zorg aan patiënten met corona of een verdenking erop. 'De jassen maken deel uit van de persoonlijke beschermingsmiddelen en zijn een voorwaarde voor het leveren van veilige zorg', meldt het ziekenhuis. 

Oproep: wie kan helpen?

Het ziekenhuis hoopt dat er een bedrijf is die ze uit de brand kan helpen: 'Bent u een ondernemer die binnen enkele dagen isolatiejassen beschikbaar kan stellen aan het St Jansdal? Neem contact op met afdeling Logistiek via telefoonnummer: 0341 - 43 5090 of mail naar goederenontvangst@stjansdal.nl.'
De jassen moeten wel aan een aantal eisen voldoen, die staan op de website van het ziekenhuis.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!