Nieuws

Bewoners zorglocatie mogen deur niet meer uit, drie mensen besmet met corona

Bewoners van zorglocatie Veldheem in Wezep moeten binnen blijven. Drie van hen die zich ziek voelden zijn positief getest op het coronavirus. Eerder was al een van de bewoners overleden in het ziekenhuis. © ANP
WEZEP - Bewoners van zorglocatie Veldheem in Wezep moeten binnen blijven. Drie van hen die zich ziek voelden zijn positief getest op het coronavirus. Eerder was al een van de bewoners overleden in het ziekenhuis.
Op de locatie Veldheem van zorgorganisatie Careander wonen 19 mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Zij wonen hier zoveel mogelijk zelfstandig. Het gaat om mensen die hun appartement huren van een woningbouwvereniging. Er is beperkte, continue zorg voor deze bewoners.
De bewoners die positief getest zijn op het virus maken het naar omstandigheden goed. Wie geen klachten heeft kan door familie worden opgehaald.
Bewoners die niet naar familie gaan, moeten in quarantaine en mogen voorlopig niet meer naar buiten. Bezoek is niet welkom. 
Alles over het coronavirus lees je in ons liveblog.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!