Nieuws

Tests voor zorgpersoneel in supportershome Vitesse

In het supportershome van Vitesse bij stadion Gelredome in Arnhem komt een locatie voor coronatests voor zorgpersoneel. Dat meldt de GGD Gelderland-Midden. Zorgverleners kunnen daar vanaf komende week terecht voor een test op het virus. © Google streetview
ARNHEM - In het supportershome van Vitesse bij stadion Gelredome in Arnhem komt een locatie voor coronatests voor zorgpersoneel. Dat meldt de GGD Gelderland-Midden. Zorgverleners kunnen daar vanaf komende week terecht voor een test op het virus.
Het kabinet kondigde deze week aan dat er meer tests komen in ons land. Vooral zorgpersoneel dat direct contact heeft met patiënten, moet snel een test kunnen laten doen. Daarvoor komen er overal speciale teststraten. Die voor de regio Gelderland-Midden komt dus in het supportershome van Vitesse.
De voorbereidingen voor de teststraat zijn in volle gang. De tests zijn volgens de GGD met name bedoeld voor zorgpersoneel van verpleeghuizen, gehandicaptenzorg, huisartsenzorg, thuiszorg, jeugdzorg en GGZ-instellingen.
 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!