Nieuws

Bingofan burgemeester Bruls speelt bingo bij verzorgingshuizen

Bingofan Bruls heeft vrijdag bingo gespeeld met de bewoners van verzorgingshuizen in Nijmegen. De coronacrisis raakt vooral deze doelgroep, aangezien zij geen visite meer mogen ontvangen om verdere besmetting te voorkomen. De burgemeester van Nijmegen wil hen dus op ludieke manier een hart onder de riem steken. © RN7
NIJMEGEN - Bingofan Bruls heeft vrijdag bingo gespeeld met de bewoners van verzorgingshuizen in Nijmegen. De coronacrisis raakt vooral deze doelgroep, aangezien zij geen visite meer mogen ontvangen om verdere besmetting te voorkomen. De burgemeester van Nijmegen wil hen dus op ludieke manier een hart onder de riem steken.

Bingo-fan

Burgemeester Bruls is zelf een groot bingo-fan en wilde dit dan ook graag delen met de bewoners. De deelnemers kregen een bingokaart en konden via een live-uitzending van streekomroep RN7 de genoemde cijfers afstrepen. Wanneer er een bingo was, werd er een WhatsApp bericht verstuurd, zodat de burgemeester ook direct live op televisie de bingo kon controleren en de prijs meteen kon uitreiken.
De bingo was vrijdag tussen 11.30 en 12.00 uur live te zien op RN7.
Bingofan burgemeester Bruls speelt bingo bij verzorgingshuizen
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!