Nieuws

Wat vind jij: grappen maken over corona moet kunnen

Het is vandaag 1 april en dat is normaal gesproken natuurlijk de dag dat je in de maling wordt genomen of dat je zelf met een goede grap op de proppen komt. Maar kun je over alles grappen maken? Over het coronavirus bijvoorbeeld? Laat het ons weten en stem. © Pixabay
Het is vandaag 1 april en dat is normaal gesproken natuurlijk de dag dat je in de maling wordt genomen of dat je zelf met een goede grap op de proppen komt. Maar kun je over alles grappen maken? Over het coronavirus bijvoorbeeld? Laat het ons weten en stem.
De 1 aprilgrappen van grote bedrijven blijven dit jaar vooralsnog uit. Dat is volgens retaildeskundige Paul Moers een verstandige keuze, zegt hij tegen Editie NL. 'Dit is niet de tijd om allerlei grappen te maken. Zeker als je kijkt naar het aantal zieken en doden en de dramatische staat van de economie. Een grap is nu ongepast.'
Wat vind jij?
Laat horen wat jij ervan vindt op Radio Gelderland. Stuur een voice-bericht via Whatsapp op 06-22054352 of meld je via deze weg aan voor het bel-kwartier om 11.15 uur. Via Facebook reageren kan ook.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!