Nieuws

Kijk naar de marathonuitzending van Lichting 12-8

Kijken naar jongens die de strijd aangaan om in het leger te komen. Om even te ontsnappen aan al het coronanieuws kan je vanmiddag bij Omroep Gelderland kijken naar de Lichting 12-8-marathon. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Kijken naar jongens die de strijd aangaan om in het leger te komen. Om even te ontsnappen aan al het coronanieuws kan je vanmiddag bij Omroep Gelderland kijken naar de Lichting 12-8-marathon.
Zes Gelderse jongens dromen maar van één ding: werken bij de Luchtmobiele Brigade. Dat is één van de zwaarste onderdelen van het Nederlandse leger. Tijdens de 17 weken durende opleiding worden ze tot het uiterste gedreven. En ze hebben maar één doel, dat is het dragen van de rode baret. 
Trainingen vinden plaats op alle plekken die je je kunt bedenken. Van het zwembad tot in de modder. Omroep Gelderland volgde de fysieke en mentale strijd van de jongens. Halen ze de opleiding? Of druipen ze af naar huis? 
De uitzendtijden en de uitzendingen: tussen 12.00 uur en 17.00 uur zie je aflevering 1 tot en met aflevering 8 van uitgezonden vanaf 8 januari 2013 tot en met 26 februari 2013. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!