Nieuws

Kijk naar de marathonuitzending van Gelderse Koppen

Om even te ontsnappen aan het coronanieuws kan je vanmiddag bij Omroep Gelderland kijken naar een marathonuitzending van Gelderse Koppen. Daarin gaan we op zoek naar bijzondere inwoners van Gelderland. © Omroep Gelderland
Om even te ontsnappen aan het coronanieuws kan je vanmiddag bij Omroep Gelderland kijken naar een marathonuitzending van Gelderse Koppen. Daarin gaan we op zoek naar bijzondere inwoners van Gelderland.
Harm Edens doorkruist in Gelderse Koppen de provincie op zoek naar grappige, aandoenlijke en opmerkelijke verhalen. We nemen onder andere een kijkje bij Hotel Heitkamp in 's Heerenberg. Eigenaar Bennie Heitkamp is inmiddels 83, en hoewel hij nog hartstikke fit is, snapt hij ook dat het beter om te stoppen voordat het niet meer gaat. Het interieur van het hotel ademt nog de gemoedelijke sfeer van de jaren '50. Gelukkig hebben de nieuwe eigenaren beloofd dat ze in dezelfde stijl door zullen gaan. 
Ook bezoekt Harm Ab Rozendaal. Ab is bijna dagelijks op de amateurclub te vinden als man van de materialen. Ab stopt er niet alleen al zijn vrije tijd in, hij verzamelt ook alles wat met zijn amateurclub te maken heeft.
Dit, en heel veel meer mooie verhalen zie je vanmiddag in de marathonuitzending van Gelderse Koppen. 

Hoelaat?

Tussen 12.00 uur en 17.00 uur zie je aflevering 1 tot en met aflevering 12. Uitgezonden tussen 7 januari en 1 april 2017. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!