Nieuws

Wat vind jij: digitaal ben ik veel slimmer sinds het coronavirus

Videobellen, online eten bestellen, digitale huisfeestjes, samen netflixen of online bordspelletjes spelen met vrienden. Door de coronacrisis moeten we anderhalve meter afstand houden, maar op digitaal gebied zijn we slimmer dan ooit. Toch? Laat het ons weten en stem! © Pixabay
Videobellen, online eten bestellen, digitale huisfeestjes, samen netflixen of online bordspelletjes spelen met vrienden. Door de coronacrisis moeten we anderhalve meter afstand houden, maar op digitaal gebied zijn we slimmer dan ooit. Toch? Laat het ons weten en stem!
De coronacrisis dwingt ons om sociale contacten op een creatieve manier te onderhouden. Face to face afspreken wordt afgeraden, dus is videobellen een goed alternatief. Als je niet zoveel kaas hebt gegeten van de digitale wereld, dan leer je het wel in deze periode.
Wat vind jij?
Laat horen wat jij ervan vindt op Radio Gelderland. Stuur een voice-bericht via Whatsapp op 06-22054352 of meld je via deze weg aan voor het bel-kwartier om 11.15 uur. Via Facebook reageren kan ook.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!